Biokaasun ja ravinnekierron pyöreän pöydän keskustelutilaisuus

biokaasu pyöreä pöytä

Suomen Biokierto ja biokaasu ry, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Elintarviketeollisuus ry, Bioenergia ry, Energiateollisuus ry, Vesilaitosyhdistys ry, Gasgrid Finland Oy, Suomen Lähienergialiitto ry, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, Suomen Kiertovoima ry ja Suomen Kaasuyhdistys ry järjestävät pyöreän pöydän tilaisuuden 17.3.2022 klo 9:00-12:00.

 

Tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa kansalliset toimenpiteet sekä arvioida tarvetta uusille toimenpiteille. Tehokas näkemysten ja tiedon vaihto on tarpeen, sillä kevään ja syksyn aikana tehdään useita tärkeitä päätöksiä aiheeseen liittyen.

Pyöreän pöydän keskusteluun on kutsuttu seuraavat tahot: TEM, MMM, LVM, VM, YM, Bioenergia ry, Energiateollisuus ry, Envitecpolis Oy, Gasum Oy, Valio, Suomalainen Energiaosuuskunta SEO, Gasgrid Finland Oy, SYKE, Luke, Suomen Kaasuyhdistys ry, MTK ry, Suomen Biokierto ja Biokaasu ry, Vesilaitosyhdistys ry, Kiertovoima ry, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, Suomen Lähienergialiitto ry, Suomen Luonnonsuojeluliitto, SDP, Vihreät, Keskusta, Vasemmistoliitto, Suomen ruotsalainen kansanpuolue, Kokoomus, Liike Nyt, Perussuomalaiset ja Suomen Kristillisdemokraatit KD.

 

Tilaisuuden alustava ohjelma

9:00-10:15 Alustukset ajankohtaisista teemoista

10:15-11:15 Pyöreän pöydän keskustelu (2 minuutin puheenvuorot per osallistuja)

11:15-12:00 Keskustelua (listaus toimenpiteistä, esille nousseista asioista ja seuranta)

 

Tilaisuuden seuraaminen on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen 16.3.2022 klo 12.00 mennessä

Ilmoittaneille toimitetaan sähköpostitse osallistumislinkki ennen tilaisuuden alkua.

 

Lisätietoja

Anna Virolainen-Hynnä, 0400-987 805, anna.virolainen-hynna@biokierto.fi

Ajankohtaista

aurinkosähkö ja tuulivoima

Suomen Tuulivoimayhdistys on nyt Suomen uusiutuvat

Aurinkovoimatuotannon kasvu etenee Suomessa nopeasti ja kasvaakseen kestävästi ala tarvitsee ennustettavan ja vakaan toimintaympäristön. Kotimaisen aurinkovoiman edunvalvonta eriytyy ja vahvistuu, sillä tästä eteenpäin aurinkovoiman edunvalvontaa tehdään kahden yhdistyksen voimin. Suomen Aurinkoenergiayhdistys ry (SARY) keskittää toimintansa jatkossakin kiinteistö- ja tonttikohtaiseen aurinkovoiman tuotantoon kokoluokkaan katsomatta, ja Suomen uusiutuvat ry edistää teollisen tuulivoiman lisäksi teollisen kokoluokan aurinkovoiman käyttöä […]