Jussi Teijonsalo GreenEnergy Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

by

Jussi Teijonsalo, DI, on nimitetty GreenEnergy Finland Oy:n (GEF) toimitusjohtajaksi vastuullaan kehittää yhtiön organisaatiota ja liiketoimintaa strategisten kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut perustajaosakas Miko Huomo keskittyy jatkossa täysipäiväisesti strategisten kumppanuuksien ja uusien liiketoimintakonseptien kehittämiseen kasvun vauhdittamiseksi sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

 

Jussi Teijonsalo aloittaa tehtävässään välittömästi. Hän on toiminut 20 vuotta energiatoimialalla liiketoiminnan kehitys-, neuvonanto- ja johtotehtävissä, viimeksi Gasum Oy:n strategiajohtajana.

Aikaisemmin hän on toiminut mm. Fennovoima Oy:n kaupallisena johtajana, johtajana ICECAPITAL pankkiiriliikkeessä sekä apulaisjohtajana PwC:n energiaryhmässä.

Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth kommentoi: ”GreenEnergy Finlandin jatkuva kasvu kaipaa vahvistusta yhtiön johtamiseen. Jussin laaja kokemus ja näkemys energiatoimialan tulevasta kehityksestä auttaa meitä tekemään oikeita valintoja yhä kiihtyvän muutoksen keskellä.

Yhtiön kehityksen tässä vaiheessa uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen vaatii täyspäiväisen huomioni ja siirrän toimitusjohtajan tehtävät luottavaisena Jussille.” jatkaa Miko Huomo.

Olen todella innostunut päästessäni mukaan rakentamaan aurinkoenergian ja älykkäiden energiajärjestelmien edelläkävijän seuraavaa kasvuporrasta. Miko ja koko GEFin tiimi tekee hienoa työtä uusien ratkaisujen ja kumppanuuksien kehityksessä ja toteutuksessa, mistä viimeisimpänä osoituksena yhtiö on valittu edustamaan Suomea European Business Awards -kilpailussa.” sanoi Teijonsalo.

 

Lisätietoja

GreenEnergy Finland: Hallituksen puheenjohtaja Christoffer Ehrnrooth, puh +358 (0) 400 573 599 tai sposti: christoffer.ehrnrooth@gef.fi

 

Kirjoittaja:

Tapio Tuomi
Suomen Lähienergialiitto ry
tapio(at)lahienergia.org

 

Ajankohtaista

St1 deep heat Otaniemi

St1:n Otaniemen geotermisen pilottiprojektin syvät lämpökaivot tutkimuskäyttöön

St1:n Espoon Otaniemen geotermisen lämpölaitoksen pilottiprojektissa porattiin kaksi lämpökaivoa yli kuuden kilometrin syvyyteen, jossa kallioperän lämpötila on noin 120 astetta. Projekti keskeytyi, koska vettä ei saatu virtaamaan riittävästi kaivosta toiseen ja suunnitellun lämpölaitoksen teho olisi ollut kaupallisesti kannattamaton. Tässä vaiheessa St1 tarjoaa projektin kaivot tieteelliseen tutkimukseen.   Kovaan suomalaiseen kallioperään poratut Suomen syvimmät kaivot ovat […]